Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Proiectil neexplodat, gasit in apropierea Spitalului de Urgenta

Publicat

in

Echipa pirotehnică din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Podul Înalt” al judeţului Vaslui a intervenit pentru asanarea unui element de muniţie descoperite în municipiul Vaslui, în urma unor săpături efectuate pe strada Ștefan cel Mare, la aproximativ 250 metri SE față de Spitalul Județean de Urgență.
La sosirea echipajului de intervenție, a fost găsit un proiectil de artilerie, calibrul 122 milimetri rămas neexplodat din cel de-al doilea război mondial. Pirotehniștii au continuat săpăturile în perimetrul de siguranță, dar nu au mai găsit nici un alt proiectil. Elementul de muniţie a fost transportat la depozitul de muniții neexplodate. Proiectilul de artilerie va fi distrus la o dată ulterioară.
Din aceeași locație, echipa pirotehnică a mai recuperat în data de 19 aprilie a.c., alte zece elemente de muniție rămase neexplodate.

Birsa Turism Fest Bijuterii

⚠️ Atenție!

Avis Coffee Shop

Vă reamintim că, în cazul în care descoperiți muniţie rămasă neexplodată, trebuie să respectați următoarele măsuri de prevenire:

⛔nu atingeți aceste elemente.
⛔nu le loviți sau nu le mișcați din locul în care le-ați găsit,
⛔ nu încercați să le demontați componentele muniţiei sau le transportați, depozitați în locuinţe, la locul de muncă ori în depozite de fier vechi,
☎️ anunțați Inspectoratul pentru Situații de Urgență sau Poliţia prin telefonul de urgenţă #112 pentru a interveni în vederea ridicării şi neutralizării acestor elemente.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.