Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Picturi pe numere cu peisaje de iarnă, idei de cadouri inedite de la Pictorul Fericit

Publicat

in

Am intrat oficial în sezonul de iarnă și în curând începe și luna cadourilor. Deja magazinele fizice sunt pline, iar oamenii caută tot felul de decorațiuni pentru locuință. Ne pregătim să creăm un decor de poveste pentru că magia sărbătorilor se apropie și ea cu pași repezi. 

Deja ne gândim la ce cadouri să facem celor dragi, ce să alegem pentru a le aduce bucurie. 

Avis Coffee Shop

Tuturor ne plac cadourile, să le primim și să le dăruim. Mai greu este atunci când trebuie să alegem ceva deosebit pentru persoanele dragi din viețile noastre. Uneori rămânem fără idei și avem nevoie de inspirație. An de an trebuie să alegem ceva diferit, însă cu bun gust, un cadou inedit care să aducă momente de neuitat. 

O idee excelentă este să căutăm online magazine de unde să ne inspirăm. În plus, putem chiar comanda online pentru a evita aglomerația din locațiile fizice, cât și din trafic. 

Pictorul Fericit spre exemplu este unul din magazinele online ce vine cu câteva idei inedite de unde ne putem inspira: picturi pe numere cu peisaje de iarna. O idee de cadou ce cu siguranță va crea amintiri. 

Picturi pe numere, un cadou care inspiră și ne propune o activitate nouă

Poate că te gândești că picturile pe numere sunt doar pentru cei care știu să picteze. În niciun caz. Picturile pe numere sunt pentru toată lumea, mai ales pentru cei care vor să încerce un proiect DIY prin care să se relaxeze. 

Dacă accesezi pictorulfericit.ro ai aici lista cu toate picturile pe numere și imediat îți vei da seama despre ce este vorba. Sunt ușor de realizat. Tot ce trebuie să faci este să identifici numerele de pe pânză, iar apoi să le asociezi cu vopselurile din pachet. 

Vei găsi aici o gama largă de astfel de picturi de unde poți alege foarte multe teme ce te vor inspira. 

Dacă te decizi să comanzi, vei primi în pachet toate accesoriile de care ai nevoie pentru a realiza un tablou inedit. În plus, sunt împachetate foarte frumos, într-o cutie neagră, cu mâner. 

Picturi pe numere pentru cei mici și cei mari 

Partea interesantă a picturilor pe numere este că pot fi realizate atât de cei mici, cât și de cei mari. Poți alege din diferite grade de dificultate. Este o activitate ideală mai ales în această perioadă când ne petrecem mai mult timp în casă. 

Cei mici vor fi fascinați, își vor testa răbdarea și imaginația. De asemenea adulții se vor relaxa și vor descoperi că pot realiza ceva inedit, ce va trona în casa lor. 

O pictură pe numere reinterpretată a unui tablou celebru sau o temă precum un peisaj mirific vor crea momente foarte plăcute. 

Așadar, luna cadourilor nu trebuie să fie un impas pentru tine. Alege să te inspiri din magazinele online, să comanzi rapid și simplu. Pictoru Fericit îți poate fi partener de încredere în această perioadă. 

Date de contact:

Str. Mărășești, 22A

Suceava, România

contact@pictorulfericit.ro 

0754 459 540 

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.