Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Primăria Bârlad pune în operă liantul hidraulic! “Nea Mitică! De ce accepți bătaia de joc a Nomisului? Te-a prins de nas?”

Publicat

in

Păcăleala românească pe bani publici costă. Au aflat asta şi bârlădenii care de luni bune se întreabă când vor mai avea străzi și trotuare.

Lucrări începute și lăsate de izbeliște sau continuate într-o mare bătaie de joc. Toate astea dau peste cap viaţa în Bârlad, făcând impracticabile trotuarele şi circulaţia un coşmar. Ori e noroi peste tot, ori praf, foarte mult praf. 

Avis Coffee Shop

În municipiul Bârlad după bordurile suspendate primăria “pune în operă liantul hidraulic”. “Acest material împreună cu pământul formează primul strat al fundației unei străzi”, atrag din nou atenția social democrații. 

“Tehnologia prevede ca punerea în operă a acestui material să se realizeze uniform, cu ajutorul unui utilaj(precum în imaginea de mai jos). 

La Bârlad, Nomis l-a împrăștiat cu sacul cam cum dă grăunțe la găini(vezi foto 2). Pentru a exemplifica normalitatea am căutat și am găsit pe net cum lucrează constructorii adevărați la autostrada Moldovei. 

Nea Mitică! De ce ești domnule atât de slab? De ce accepți bătaia de joc a Nomisului? Te-a prins de nas? Te șantajează cu ceva? Spune, ca să salvam orașul! Dar pentru slăbiciunile tale nu trebuie să sufere bârladenii de azi și încă două generații de acum încolo”, mai susțin reprezentanții PSD Bârlad. 

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.