Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Un tânăr din Solești se roagă pentru un miracol: o operație salvatoare pe creier!

Publicat

in

Un tanar din comuna Solești (judetul Vaslui) are nevoie de ajutorul nostru pentru a scapa de suferință. Apropiații au făcut un apel public și încearcă să strângă bani pentru ca acesta sa fie operat pe creier.
Adrian Luca sufera de Sindromul Lennox Gastaut, la care se adaugă alte diagnostice si necesita ingrijire permanenta. Din păcate, mama acestuia a fost diagnosticata cu o boala grava și este în stadiu terminal. Tatal lui Adi a trebuit sa renunte la serviciu, pentru a se ocupa de familie. Recent, neurochirurgul Sergiu Stoica s-a oferit sa îl opereze pe creier pe Adrian, pentru a separa cele doua emisfere cerebrale. Clinica este privata si operatia depășește 11.000 euro. Posibilitatile familiei sunt modeste, însă băiatul vrea să aibă o viață cât mai apropiată de normal, fara crize și dureri. Prima care s-a oferit să îi întindă o mână de ajutor lui Adi este psihologul Roxana Palalae. Ea va dona cate zece la sută din veniturile cabinetului său, in fiecare luna. „Din puținul nostru, putem ajuta acest tânăr să aibă o viață mai bună. Sănătatea e pe primul plan și dacă el are ocazia sa fie operat, îl susțin cat pot”, a spus Roxana. Ea speră că gestul său sa fie urmat și de alții.
Contul lui Adrian Luca este
RO39BTRLRONCRT0261325103

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.