Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

PSD Bârlad: Boroș, ca ales local, nu numai că a încălcat contractul social cu bârladenii dar îi ignoră conștient

Publicat

in

Primarul Bârladului a comis-o din nou. Potrivit social democraților bârlădeni, edilul Dumitru Boroș “ignoră conștient cetățenii care au drepturi constituționale, au obligații și, mai mult, se rezoltă atunci când contractul social este încălcat de autoritate”.

“În Vinerea Verde, 17 martie 2023, primăria și firma de salubrizare care a concesionat gestionarea deșeurilor s-au gândit să informeze puțin bârladenii despre colectarea selectivă a gunoiului. Foarte frumos!

Avis Coffee Shop

Singura problemă este că în țidulă, Boroș, care musai a aprobat conținutul, a transformat CETĂȚENII care locuiesc la case(sic!) în POPULAȚIE! Pentru fanii lui Boroș, populația este eterogenă, fără drepturi și de regulă migratoare. Cetățenii au drepturi constituționale, au obligații și, mai mult, se REVOLTĂ atunci când contractul social este încălcat de autoritate!!!

Boroș, ca ales local, nu numai că a încălcat contractul social cu bârladenii dar îi ignoră conștient că ei au devenit doar o populație care suportă fără revoltă bătaia de joc a primarului și firmelor sale preferate: praf, glod, gropi, dâmburi, cataroaie, zgură de furnal, defrișări aberante, bani cheltuiți aiurea pe asfalt, borduri, pavele distruse cu mare talent după doar un an.

Dacă era nevoie să ne explicăm de ce se întâmpla toate astea, e de ajuns să citim țidula de mai jos…”, arată într-o postare publică Organizația PSD Bârlad.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.