Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Un bărbat şi-a pus fiul de 15 ani să îi conducă maşina

Publicat

in

Un bărbat de 44 de ani, din Republica Moldova, şi-a pus fiul de 15 ani să îi conducă maşina, după ce permisul său i-a fost suspendat, cei doi fiind surprinşi de poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa, se arată într-un comunicat de presă transmis, vineri, reprezentanţii Inspectoratului Teritoriale al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Iaşi.
Potrivit sursei citate, adolescentul ar fi condus pe drumurile publice din România, coborând de la volan doar când a ajuns în Punctul de Trecere a Frontierei.
„În data de 16 martie a.c., în jurul orei 20.40, poliţiştii de frontieră în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au observat un tânăr care înainte de a ajunge la cabina de control, a coborât de la volanul autoturismului, pe scaunul şoferului urcând un bărbat aflat până atunci pe bancheta din spate. În urma verificărilor efectuate, colegii noştri au stabilit că persoana care condusese, până în apropierea cabinei de control, este un minor în vârstă de 15 ani, iar proprietarul autoturismului este un cetăţean din Republica Moldova, în vârstă de 44 de ani, tatăl minorului. Cu privire la cele constatate, tatăl a declarat că se simţea obosit şi în aceste circumstanţe i-a încredinţat autoturismul fiului său minor”, se precizează în comunicat.
Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată şi încredinţarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care ştie că nu posedă drept de a conduce. 

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.