Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Spitalul Județean de Urgență Vaslui, colaborare transfrontalieră pentru sănătatea nou-născuților

Publicat

in

Spitalul Județean de Urgență (SJU) Vaslui desfășoară un proiect transfrontalier în colaborare cu Republica Moldova, având ca scop îmbunătățirea sănătății nou-născuților de pe ambele maluri ale Prutului. Ana Rinder, în calitate de director al SJU Vaslui, a menționat că acesta reprezintă cel de-al treilea proiect transfrontalier implementat de către instituția pe care o conduce.

„În cadrul acestui proiect transfrontalier, o delegație de 14 angajați ai spitalului merge într-un schimb de experiență la Institutul – Mama și Copilul din Chișinău. Sper să fie un schimb de experiență fructuos, din care ambele echipe să învețe lucruri noi și să le pună în practică la instituțiile în care lucrează. Obiectivul proiectului este creșterea satisfacției pacienților care se adresează celor două instituții medicale. Căutăm, ne punem capul la contribuție, să creștem confortul atât din punct de vedere al infrastructurii, cât și a echipei medicale”, a spus Ana Rinder.

Avis Coffee Shop

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.