Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Bărbat arestat preventiv după ce și-a bătut fraţii cu pumnii şi picioarele

Publicat

in

Un bărbat în vârstă de 29 de ani din comuna Măluşteni, județul Vaslui, a fost arestat preventiv, vineri, după ce, împreună cu alt bărbat, şi-a agresat doi fraţi, lovindu-i cu pumnii şi picioarele. 

Birsa Turism Fest Bijuterii

Potrivit unui comunicat de presă transmis de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii din oraşul Murgeni au stabilit că, pe data de august 2023, ora 22.30, pe fondul unui conflict spontan, bărbaţii cercetaţi i-au lovit cu pumnii şi cu picioarele pe fraţii unuia dintre aceştia, doi bărbaţi în vârstă de 46 şi 47 de ani. „Conform raportului preliminar de expertiză emis de medicii legişti, în urma agresiunii, persoanele vătămate au suferit leziuni ce necesită 50-55, respectiv 28-30 de zile de îngrijiri medicale, pentru vindecare. Joi, 14 septembrie, ca urmare a administrării probatoriului, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Murgeni au luat faţă de bărbatul de 29 de ani măsura reţinerii, pe o perioadă de 24 de ore. Ulterior, bărbatul reţinut a fost prezentat Judecătoriei Bârlad, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, instanţa luând faţă de acesta măsura arestului preventiv, pe o perioadă de 30 de zile. Celălalt bărbat este cercetat în stare de libertate”, precizează sursa citată. Poliţiştii continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii şi probării activităţii infracţionale a tuturor persoanelor participante la agresiune şi dispunerea măsurilor legale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire şi alte violenţe. 

Avis Coffee Shop

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.