Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Percheziții la Poliția Huși și la domiciliile mai multor polițiști acuzați că cereau mită ca să nu dea amenzi

Publicat

in

Ofițerii de poliție judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, au efectuat astăzi percheziții domiciliare în 16 locații, printre care și sediul unei instituții publice, situate pe raza municipiului Huși, județul Vaslui. Această acțiune face parte dintr-o investigație penală care vizează săvârșirea mai multor infracțiuni, inclusiv de corupție.

Conform probatoriului administrat în cauză, polițiștii din cadrul IPJ Vaslui – Poliția municipiului Huși și din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Vaslui, cu atribuții pe linie rutieră, sunt suspectați că, începând cu luna iunie 2023 și până în prezent, ar fi pretins și primit sume de bani cuprinse între 100 și 1.500 de lei de la conducătorii auto, în schimbul neaplicării sancțiunilor contravenționale. Aceste acțiuni ilegale ar fi avut loc în mod repetat, iar investigațiile au adus la lumină presupuse acte de corupție care implică personal din cadrul instituțiilor menționate.

Avis Coffee Shop

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.