Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Primarul PSD din Vetrișoaia a fost prins beat la volan! Poliția confirmă că a refuzat să sufle în etilotest

Publicat

in


Primarul din comuna vasluiană Vetrișoaia, Corneliu Stângă, proaspăt înrolat în PSD, s-a urcat la volan după ce a consumat alcool. Stângă era deja în vizorul polițiștilor după ce a încălcat legislația rutieră anul trecut. Potrivit surselor stiriest.ro, Stângă a fost prins la volan cu alcoolemie care se apropia de valoarea de 1,5 g/litru de alcool pur în sânge. surse judiciare ne-au declarat că edilul a refuzat să sufle în etilotest, motiv pentru care a fost dus la Spitalul Muncipal din Huși pentru recoltare de probe biologice. Aici edilul ar fi avut de asemenea un comportament nepotrivit, susțin cadrele medicale. Primarul PSD Corneliu Stângă a fost oprit în trafic pe raza comunei Vetrișoaia pe motiv că figura în baza de date a Poliției cu permisul suspendat încă de anul trecut. 

“La data de 28 ianuarie 2024, ora 23.55, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Huși, din cadrul Poliției Municipiului Huși, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu în comuna Vetrişoaia, județul Vaslui, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, condus de către un bărbat de 39 de ani, din Vetrişoaia. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că persoana depistată conducând autoturismul avea suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice. Conducătorul auto a refuzat testarea cu aparatul alcooltest, fiind condus la Spitalul Municipal Huși, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost deschis dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși”, susțin reprezentanții IPJ Vaslui. 

Avis Coffee Shop

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.