Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

VIDEO: Incident violent în Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Vaslui: Un pacient agresiv a devastat salonul medical

Publicat

in

Incident șocant la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean de Urgență Vaslui. Un pacient agresiv în vârstă de 35 de ani a făcut dezastru. Potrivit rapoartelor, bărbatul, adus cu ambulanța de la domiciliul său din localitatea Corni-Albești, a provocat distrugeri masive în salonul medical, afectând aparatura medicală și monitorul unui calculator. Incidentul a avut loc după ce pacientul a intrat în UPU, el fiind adus aici în urma unui episod de automutilare. Individul s-a manifestat violent, distrugând tot ce i-a ieșit în cale.

„Nu este prima dată când suntem confruntați cu comportamente violente din partea pacienților. Cu toate acestea, incidentul despre care vorbim este cel mai grav pe care l-am întâlnit în ultimii ani. Ne-am angajat să luăm măsuri suplimentare pentru a proteja siguranța personalului nostru și a pacienților. Au fost provocate daune semnificative în Unitatea de Primiri Urgențe. Două electrocardiografe, un monitor de calculator, o imprimantă multifuncțională și sute de fiole de medicamente au fost distruse de către pacientul agresiv. Echipa medicală a intervenit prompt pentru a calma pacientul, iar forțele de ordine au fost chemate pentru a gestiona situația. Ulterior, bărbatul a fost transferat la secția de Psihiatrie”, a declarat Ana Rinder, managerul SJU Vaslui.

Avis Coffee Shop

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.