Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

VIDEO: Incident violent în Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Vaslui: Un pacient agresiv a devastat salonul medical

Publicat

in

Incident șocant la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean de Urgență Vaslui. Un pacient agresiv în vârstă de 35 de ani a făcut dezastru. Potrivit rapoartelor, bărbatul, adus cu ambulanța de la domiciliul său din localitatea Corni-Albești, a provocat distrugeri masive în salonul medical, afectând aparatura medicală și monitorul unui calculator. Incidentul a avut loc după ce pacientul a intrat în UPU, el fiind adus aici în urma unui episod de automutilare. Individul s-a manifestat violent, distrugând tot ce i-a ieșit în cale.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

„Nu este prima dată când suntem confruntați cu comportamente violente din partea pacienților. Cu toate acestea, incidentul despre care vorbim este cel mai grav pe care l-am întâlnit în ultimii ani. Ne-am angajat să luăm măsuri suplimentare pentru a proteja siguranța personalului nostru și a pacienților. Au fost provocate daune semnificative în Unitatea de Primiri Urgențe. Două electrocardiografe, un monitor de calculator, o imprimantă multifuncțională și sute de fiole de medicamente au fost distruse de către pacientul agresiv. Echipa medicală a intervenit prompt pentru a calma pacientul, iar forțele de ordine au fost chemate pentru a gestiona situația. Ulterior, bărbatul a fost transferat la secția de Psihiatrie”, a declarat Ana Rinder, managerul SJU Vaslui.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.