Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

VIDEO: Un bărbat a făcut o criză de epilepsie în tren. Lipsa truselor medicale din trenuri putea să ducă la o tragedie

Publicat

in

În situația unei urgențe în trenurile CFR, lipsa truselor de prim ajutor este o problemă serioasă care poate pune în pericol viața călătorilor. Un bărbat de 66 de ani s-a prăbușit pur și simplu. În tren se afla și o asistentă, care nu a putut însă să îi acorde primul ajutor, în lipsa unei truse medicale. În final, trenul a oprit în prima stație, iar pacientul a fost preluat de SMURD, dar s-a pierdut timp prețios. Călătorul se afla în trenul InterRegio București-Iași când brusc s-a prăbușit pe culoarul dintre scaune. Toți s-au temut pentru viața lui.

O femeie care spune că este asistentă medicală în Italia a încercat să îl ajute pe bărbatul care era aproape inconștient. Disperați, călătorii și conductorul au sunat la 112. Trenul a oprit în gara Crasna, Vaslui. Cei de la SMURD l-au dus pe bărbat la spital. Medicii au stabilit că pacientul suferea de astm și făcuse o criză epileptică. Potrivit CFR, în țară circulă zilnic circa 1.900 de trenuri. Deși în garnituri sunt zeci de mii de călători, reprezentanții instituției spun că nu există truse medicale de prim-ajutor.

Avis Coffee Shop

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.