Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Grav accident pe DN 24! Traficul este blocat- VIDEO

Publicat

in

Un TIR şi o maşină s-au ciocnit, vineri, pe DN 24, în judeţul Vaslui, iar o persoană care rămăsese încarcerată nu a putut fi salvată.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

”Detaşamentul de pompieri Vaslui intervine cu o autospecială pentru descarcerare grea, o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD tip C1 (terapie intensivă mobilă)  şi echipaje specializate, pentru asigurarea măsurilor PSI, descarcerarea, evacuarea, evaluarea şi acordarea primului ajutor calificat persoanelor implicate într-un accident rutier produs pe DN 24, în raza localităţii Şapte Case, comuna Costeşti”, anunţă ISU Vaslui.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

În accident au fost implicate un autotren şi o autoutilitară. O persoană a fost încarcerată, iar pompierii au intervenit pentru scoaterea ei din maşină, dar nu a putut fi salvată de către echipajele medicale. Şoferul autocamionului a fost evaluat, i s-a acordat primul ajutor, însă a refuzat transportul la o unitate medicală.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.