Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Rămasă singură pe lume după ce mama și bunica ei au fost găsite moarte în casă, tânăra din Ștefan cel Mare a ajuns la spital

Publicat

in

Tânăra în vârstă de 30 de ani din comuna Stefan cel Mare, rămasă singură pe lume, după ce mama și bunica ei au fost găsite moarte în casă, a fost transportată în cursul serii la Spitalul Județean de Urgență din Vaslui. Are afecțiuni psihice, iar starea ei impune investigații medicale de specialitate. Vecinii povestesc că femeile își purtau singure de grijă. Nu interacționau cu nimeni de o bună bucată de timp, așa că nimeni nu știe ce s-a întâmplat. Luni am văzut-o ultlima dată pe bătrână la colțul casei. Fata ei are 55 de ani și nu ieșea deloc din casă, nu se putea deplasa, i s-au strâmbat picioarele și se târa pe coate. Loredana e bolnavă și ea de când s-a născut. Nu poți pune preț pe ce spune. Ea nu știa că bunica și mama erau moarte, cine știe cât a stat cu ele în casă așa. Ea a zis că i-a făcut cartofi prăjiți mamei dimineață. Ne pare rău! Nu ne-am așteptat la una ca asta! Postasul a intrat la ele cu pensia și le-a găsit moarte, altfel cine știe când se afla de ele!, au declarat vecinii. Între timp, polițiștii au început o anchetă în acest caz pentru a stabili ce s-a întâmplat. Au luat probe din locuință și au stat de vorbă cu martorii. Necropsia va stabili dacă bătrâna de 82 de ani și fiica ei de 55 de ani au murit din cauze naturale sau nu.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.