Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Cum a murit șoferul dubei implicate în accidentul de pe DN24. Bărbatul a pierdut controlul volanului

Publicat

in

Tragedie, vineri, pe un drum național din județul Vaslui. Un bărbat, șofer pe o dubă, a pierdut controlul volanului, a intrat pe sensul opus și s-a ciocnit frontal cu un TIR care circula regulamentar. Salvatorii nu au mai putut face nimic pentru el, dar conducătorul TIR-ului a ajuns la spital. Polițiștii au deschis o anchetă ca să afle ce s-a întâmplat. Accidentul a avut loc pe Drumul Național 24, în zona localității vasluiene Șapte Case. La un moment dat, șoferul de 54 de ani al unei dubițe a intrat pe sensul opus și s-a izbit violent de un TIR condus de un cetățean turc, care se îndrepta spre București. În urma impactului, șoferul dubiței a murit pe loc. Pompierii abia l-au scos din resturile vehiculului.

Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui: „Bărbatul prezenta leziuni incompatibile cu viața. Conducătorul autotrenului a fost evaluat, a primit primul ajutor calificat în ambulanța SMURD, însă a refuzat transportul la spital”.

Avis Coffee Shop

Șoferul turc nu consumase alcool înainte să urce la volan.

Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui: „În cauză sunt efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier fiind deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”.

Traficul în zonă a fost blocat pe ambele sensuri de mers, cât timp au durat cercetările.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.