Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Noi detalii groaznice în cazul morților de la Ștefan cel Mare. Rămăşiţele unui tânăr de 28 de ani, dispărut de 4 ani, descoperite într-o pătură

Publicat

in

Apar noi detalii cutremurătoare în cazul celor două femei găsite moarte într-o casă din Vaslui, de poştaş. În timp ce poliţiştii cercetau casa, aceştia au descoperit într-una dintre încăperi, un alt cadavru, înfăşurat într-o pătură. Vecinii susţin că rămăşiţele i-ar aparţine lui Radu, nepotul de 28 de ani al bătrânei, care dispăruse în urmă cu patru ani. Martor: L-a găsit jos, pe covor, întins, mort….numai scheletul era de băiat. 

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Crimă sau accident? Asta e întrebarea care stă pe buzele localnicilor din comuna vasluiană Ştefan cel Mare, după ce în casa celor două femei moarte a fost descoperit şi un al treilea cadavru. La începutul săptămânii, primarul din localitate a trimis pe cineva acasă la femei să afle dacă totul este în regulă. Pentru că nu fuseseră văzute de câteva zile şi părea că nici nu şi-au făcut focul în ultima săptămână. Vecinii de aici au venit, au discutat cu ele şi au cerut să fie lăsate în pace, spunând că totul este bine. Poştaşul din localitate nu s-a lăsat însă păcălit de poveste. Atunci când Loredana, nepoata bătrânei de 82 de ani, a ieşit la poartă cu buletinul bunicii în mână, pentru a-i încasa pensia, bărbatul a simţit că ceva e putred la mijoc şi a intrat imediat în casă. Acolo le-a descoperit trupurile celor două femei.  Reporter: A stat cu ele în casă de atâta timp?

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Localnic: Exact, de luni cred că e moartă bunica. 

Realitatea era însă mult mai şocantă

Odată cu moartea subită a celor două femei, un secret păstrat de familie a ieşit la iveală.  

Bogdan, Ipj Vaslui: Au fost identificate cadavrele a trei persoane, femeile indicate în sesizare şi un bărbat. 

Trupul, aflat deja în descompunere şi înfăşurat într-o pătură, era a lui Radu, nepotul bătrânei şi fratele Loredanei, pe care vecinii susţin că nu l-au mai văzut de ani de zile.

Localnic: De patru ani e băiatul ăla în casă aşa. I-ar fi dat ceva să bea, sau i-ar fi dat cu ceva în cap şi l-au omorât în casă.

Reporter: Credeţi că l-au omorât ele?

Localnic: Dar cine, domană? Ele nu erau sănătoase la cap. 

Băiatul era dispărut de patru ani

Tânărul de 28 de ani, care suferea şi el, precum sora lui, de o boală psihică, era dispărut încă din anul 2021. Însă, atunci când autorităţile au început să pună întrebări, bătrâna de 82 de ani avea deja o explicaţie pregătită.  

Localnic: Aşa spune: Nu e acasă, l-a dus un preot la Iaşi. Şi la Iaşi stă bine.

Localnic: A zis că e plecat la spital

Primarul localităţii, Mihai Moraru: Am încercat să facem o anchetă socială. Ni s-a spus din partea familiei acelaşi lucru: că e plecat – când la spital, când la mănăstrire.  Toate cele trei cadavre au fost transportate la lML, unde medicii urmează să stabilească din ce cauză au decedat. În urma descoperii ororilor din casă, Loredana a fost internată la spital pe secţia de Psihiatrie. Poliţia a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi contiună cercetările în acest caz. 

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.