Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Solidaritate pentru Denis, copilul de 10 ani rănit grav într-un incendiu

Publicat

in


O tragedie cumplită a lovit familia Dulgheru din satul Mânzătești, comuna Mălușteni, atunci când casa lor a fost mistuită de un incendiu devastator. În urma acestui incident tragic, Denis Liviu Dulgheru, un băiețel de doar 10 ani, se află acum într-o luptă grea pentru supraviețuire, internat în Spitalul „Grigore Alexandrescu” din București. Cu arsuri grave de gradul III și IV, pe o suprafață de 70% din corp, tânărul Denis are nevoie acum de sprijinul nostru, al tuturor.
După ce a trecut printr-o operație îndelungată și dificilă, medicii au fost sinceri cu mama lui Denis înainte de intervenție – exista riscul foarte mare ca băiatul să moară pe masa de operație. Cu toate acestea, copilul curajos a depășit toate obstacolele și a reușit să treacă cu bine peste această procedură care a durat șase ore. Cu toate acestea, drumul către vindecare va fi unul lung și presărat cu provocări.
Un cont special a fost deschis la CEC Bank, pe numele Cătălina Dulgheru, mama lui Denis: RO07 CECE C001 9464 2182 6411. Orice sumă donată va fi importantă pentru asigurarea tratamentului și recuperării lui Denis.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.