Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

VIDEO: Cine l-a vizitat pe Dumitru Buzatu la Penitenciarul Vaslui

Publicat

in

Fostul prefect Ioan Țibulcă și fostul consilier de la Consiliul Județean, Vasile Marciuc, au fost duminică la prânz în vizită la Dumitru Buzatu, închis în Penitenciarul Vaslui. Țibulcă este și nașul fostului lider al PSD Dumitru Buzatu. Acesta a declarat că nu consideră că finul său este vinovat, dar că dacă se va dovedi contrariul, atunci va trebui să plătească. Țibulcă și Marciuc au venit la Dumitru Buzatu fără pachet, doar Vasile Marciuc i-a adus câteva cărți. Tribunalul Vaslui a decis, recent, prelungirea mandatului de arestare preventivă în cazul fostului lider PSD Dumitru Buzatu, cercetat pentru luare de mită.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Buzatu a fost arestat preventiv pe data de 23 septembrie 2023, pentru comiterea infracţiunii de luare de mită

Fostul lider PSD Vaslui a fost prins în flagrant de procurorii anticorupţie când primea 1,25 milioane de lei mită pentru a favoriza o firmă să obţină un contract. Banii au fost găsiţi de anchetatori în portbagajul maşinii acestuia, după ce i-ar fi primit într-un restaurant. 

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au dispus, la sfârşitul anului trecut, trimiterea în judecată a fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Vaslui, Dumitru Buzatu. Expertul Radu Judele, cercetat în acelaşi dosar şi aflat în arest la domiciliu pentru luare de mită şi trafic de influenţă, a fost, de asemenea, trimis în judecată. Dosarul a fost transmis spre judecare Tribunalului Vaslui, cu propunere de a se menţine măsurile preventive şi asigurătorii dispuse în cauză. Dumitru Buzatu se află în arest preventiv la Penitenciarul Vaslui.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.