Conecteaza-te cu noi

Știri Suceava

Pedeapsa primită de o femeie care și-a agresat sexual și exploatat prin cerșetorie cei doi copii

Publicat

in

O femeie din Suceava a fost condamnată definitiv la 7 ani de închisoare, după ce și-ar fi agresat sexual și exploatat prin cerșetorie cei doi copii ai săi, un băiat de cinci ani și o fetiță de nouă ani.

Potrivit anchetatorilor, faptele s-au petrecut în perioada 2018-2020. Timp de doi ani, femeia l-ar fi bătut de multe ori pe băiețelul ei de 5 ani și l-ar fi trimis, în mod constant, pe străzi, să cerșească împreună cu surioara mai mare.

Avis Coffee Shop

Mai mult decât atât, mama și-ar fi agresat sexual băiețelul. Anchetatorii au descoperit și că fiica de 9 ani a femeii era obligată constant să asiste la partidele de sex ale mamei sale, cu diferiți bărbați.

Femeia a fost arestată în luna iunie a anului trecut, iar de atunci cei doi copii sunt în grija unei familii de asistenți maternali. De asemenea, beneficiază de consiliere psihologică.

Judecătoria din Rădăuți a condamnat-o pe mamă la o pedeapsa de 7 ani de închisoare, cu executare. Decizia este definitivă.

Populare

Stiri din categoria: Știri Suceava Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.