Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Strigătul de disperare al unui tată care nu este lăsat să se apropie de copilul său/VIDEO

Publicat

in

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui a demarat, luni, verificări în cazul unui asistent maternal profesionist din localitatea Simila, care a fost filmat în timp ce avea un comportament neadecvat în prezenţa copilului pe care îl are în plasament. Cel care a distribuit filmarea pe reţelele de socializare este tatăl copilului, care a înregistrat momentul în care doreşte să-i dea asistentului maternal jucării, dulciuri şi fructe cumpărate pentru copil, iar femeia le refuză şi îi vorbeşte pe un ton ridicat, incidentul petrecându-se pe stradă, de faţă cu copilul.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

VIDEO AICI

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

‘Întregul incident va face obiectul unui raport detaliat la nivelul instituţiei noastre. La rândul lui asistentul maternal profesionist va întocmi un raport. Mai mult decât atât, minorul va fi evaluat, dorinţa noastră fiind să stabilim dacă incidentul petrecut în stradă a avut urmări nedorite asupra lui. În orice caz, instituţia noastră trebuie să fie pregătită astfel încât să reacţioneze prompt şi pe cât posibil să prevină evenimente ca acesta’, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al DGASPC Vaslui, Romeo Creţu. Potrivit reprezentanţilor instituţiei, nu există informaţii cu privire o conduită anterioară necorespunzătoare a asistentului maternal în cauză.

VIDEO AICI

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.