Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Incident șocant în comuna Pușcași din Vaslui: Femeie înjunghiată de propriul soț în ciuda ordinului de protecție

Publicat

in

Un incident tragic a șocat comunitatea din Pușcași, județul Vaslui. O femeie în vârstă de 36 de ani a fost victima unei agresiuni, ea fiind înjunghiată de soțului ei în vârstă de 47 de ani. Femeia a suferit leziuni grave la nivelul toracelui, spatelui și membrelor superioare în urma atacului violent.
Poliția Municipiului Vaslui a fost alertată de către femeie și a intervenit. Investigând cazul, polițiștii au descoperit că în urmă cu câteva zile fusese emis un ordin de protecție împotriva bărbatului pentru o perioadă de 6 luni, ca măsură de prevenire a unor incidente similare. Cu toate acestea, soțul agresiv a încălcat ordonanța și a recidivat într-un mod violent.
Au fost inițiate investigații în conformitate cu legislația în vigoare pentru infracțiunile de violență în familie și nerespectarea ordinului de protecție emis, iar întregul caz se află sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.