Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

O fată cu handicap a fost violată de tatăl ei. Mama încearcă să-i găsească scuze soțului

Publicat

in

Destin îngrozitor pentru o tânără din județul Vaslui, care a fost violată de tatăl ei. Fata de 20 de ani, care are un anume grad de handicap, crescuse într-o familie de asistenți maternali, dar se întorsese de câteva luni în familia naturală. După ce agresiunea sexuală a ieșit la iveală, individul de 46 de ani a fost arestat pentru viol.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional! Abuzurile au ieșit la iveală în urmă cu o lună, după ce fata de 20 de ani, care învăța în clasa a IX-a la o școală specială, le-a povestit cadrelor didactice că tatăl ei a violat-o de mai multe ori, acasă. Profesorii au sunat la 112, iar polițiștii au început o anchetă. Pentru că abuzul s-a confirmat, individul de 46 de ani a fost arestat. O apropiat a familiei confirma violentele. Femeie: „A băut niște rachiu, a venit acasă și s-a pus în pat, acolo. Și când a văzut-o a zis că i-a dat o palmă.” Chiar și acum, mama victimei încearcă să-i găsească scuze soțului ei, cu toate că el i-a mărturisit ce a făcut. Mama fetei abuzate: „Mi-a spus, i-a fost frică să-mi zică pe loc atunci. A recunoscut și a spus ”mă jur pe ce vrei că eu decât o singură dată, că m-a chemat ea să fac așa ceva”.” Fata e încadrată în gradul II de handicap și până acum 3 luni a fost în grija unor asistenți maternali. Apoi a cerut să revină în casa părinților naturali. În timpul săptămânii locuia la internatul unei școli speciale, iar în weekend venea acasă la părinți. Romeo Crețu, purtător de cuvânt DGASPC Vaslui: „Cazul a fost închis, a încetat măsura în anul 2023, la cerere. Persoana în cauză a dorit să se întoarcă în familie.” Ancheta poliției continuă. Dacă va fi găsit vinovat, suspectul riscă până la 10 ani de închisoare.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.