Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Medicul Nelu Tătaru: Mă înclin în fața colegilor mei: medici, asistente, infirmiere…întregului corpul medical

Publicat

in

Ziua Mondială a Sănătății este sărbătorită anual în data de 7 aprilie, zi în care, în 1948, Organizația Mondială a Sănătății (OMS) era înființată. Tema aniversării de anul acesta este „Sănătatea mea, Dreptul meu” și are ca scop de a atrage atenția cu privire la dreptul la sănătate a milioane de oameni pus în pericol de numeroasele conflicte la nivel mondial.

”Astăzi, 7 Aprilie,se sărbătorește Ziua Mondială a Sănătății! Dincolo de nuanțele care i se pot atribui, menținerea unei bune stări de sănătate la nivel colectiv reprezintă o necesitate. Mă înclin în fața colegilor mei: medici, asistente, infirmiere…întregului corpul medical care, astăzi, mai mult ca oricând, merită mulțumirile noastre ! Le-am fost și le sunt alături, le-am împărtășit atât temerile, lecțiile învățate, cât și reușitele, iar dacă astăzi putem întrezări o urmă de speranță este și datorită lor. Îmi doresc ca România să fie sănătoasă, în toate sensurile posibile”, a declarat medicul Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății.

Avis Coffee Shop

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.