Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Cum l-a înșelat Boroș pe Ciolacu după ce s-au iubit pe centură -FOTO

Publicat

in

Recenta vizită a liderului PSD, Marcel Ciolacu, în județul Vaslui, a stârnit controverse și reacții aprinse în rândul opoziției. Deputatul USR, Mihai Botez, nu a ezitat să critice în termeni duri această întâlnire, punând sub semnul întrebării sinceritatea și angajamentele politice ale PSD față de comunitatea din Bârlad.

“Ciolacu ne-a arătat cum nu dă nici măcar doi bani pe bârlădeni.

Avis Coffee Shop

Primarul traseist al municipiului Bârlad l-a primit pe covrigarul șef, venind în județ să înscăuneze shaormar-ul, șef la cărătorii de pachete către penitenciar pentru Buzatu. În stilul clasic al lui Marcel Ciolacu, din 3 propoziții, a reușit să zică vreo 5 minciuni. Cu atât mai impertinent este faptul că acesta a îndrăznit să vorbească despre centura ocolitoare a municipiului Bârlad, un proiect blocat de PSD constant. Fraților, PSD a întârziat acest proiect ani de zile. Ani de zile în care au guvernat. Chiar nu mai au pic de rușine? În timp ce județul Vaslui trimitea constant deputați și senatori PSD în Parlament, ni se plimbau prin față niște miniștri care ne spuneau că va începe construcția centurii „în curând”. Au venit rând pe rând să ne mintă, iar mulți i-au votat. I-au votat ca sa continue să ne mintă”, a declarat deputatul USR Mihai Botez. 

Ciolacu înșelat de Boroș

Boss-ul PSD a aterizat la Bârlad cu elicopterul, iar de pe centură, traseistul Dumitru Boroș i-a făcut vânt la Vaslui. Nu de alta, dar prin Bârlad nu putea să îl plimbe, s-ar fi umplut de noroi, la propriu! Cartierele din orașul păstorit de Boroș arată mai rău ca satele uitate de lume. De cel puțin opt ani de zile primarul le tot promite oamenilor ca va face, dar e impotent, nu poate! 

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.