Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Candidatul PUSL la Primăria Bârlad, Marius Iamandi-Răianu: Vreau să cheltuim banii chibzuit, să facem lucruri trainice 

Publicat

in

Candidatul PUSL la Primăria municipiului Bârlad, Marius Iamandi-Răianu, a declarat luni, în cadrul unei conferinţe de presă, că se va preocupa ca banii publici ai municipalităţii să fie corect cheltuiţi.

El s-a prezentat în faţa jurnaliştilor cu vestă, cască de protecţie şi cu o roabă cu mai multe unelte, pentru a sublinia importanţa derulării unor lucrări de calitate, corect executate.

„Cumpăna, acest instrument minunat, nu vreau să lipsească de la nicio firmă de construcţii care va face lucrări în judeţul Vaslui şi în oraşul Bârlad, pentru că dacă nu facem lucrurile drepte şi corecte, alţi bani nu mai avem de unde să luăm pentru lucrările respective. Vreau să cheltuim banii bârlădenilor chibzuit, să facem lucruri trainice ca să avem un trai decent, să nu mai avem lucrări inestetice”, a afirmat politicianul PUSL.
Marius Iamandi-Răianu este de profesie inginer şi este administratorul unei societăţi comerciale.
El activat mai mulţi ani în Partidul Social Democrat şi a fost numit recent preşedinte al filialei PUSL Vaslui. AGERPRES / (Loredana Ciobanu)

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.