Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Adio, păcănele! Săli de jocuri doar în municipii

Publicat

in

Un proiect de lege cu impact semnificativ asupra industriei jocurilor de noroc a fost adoptat marți, 9 aprilie, de către plenul Camerei Deputaților. Proiectul interzice păcănelele în localitățile din România cu mai puțin de 15.000 de locuitori. Proiectul a primit susținerea a 243 de deputați, cu doar patru rețineri. Potrivit noilor reglementări, în județul Vaslui, de exemplu, sălile de jocuri vor mai funcționa doar în cele trei municipii, în restul localităților acestea urmând a fi interzise. Orașele Murgeni și Negrești din județul Vaslui au mai puțin de 15.000 de locuitori, ceea ce face ca sălile de jocuri de noroc să nu mai poată funcționa în aceste localități, dacă legea va fi promulgată.

“Am dezbătut și votat atât în Plenul Camerei Deputatilor cat și în Comisia Juridică  de Disciplina și Imunități, în regim de urgenţă, prima lege împotriva industriei jocurilor de noroc. În momentul aplicării legii, în peste 90% din localităţile din România vor dispărea păcănelele și jocurile de noroc. Legea nu va mai permite funcționarea păcănelelor și a jocurilor de noroc în localităţile care au sub 15.000 de locuitori, și va mări amenzile considerabil. Interdicția se va aplica în 10 zile de la intrarea în vigoare a actului normativ”, a declarat deputatul Eduard Popica. 

Avis Coffee Shop

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.