Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Amenda primită de un tânăr care a fost prins gonind cu 201 km/h pe „Drumul morții”

Publicat

in

Un tânăr de 21 de ani din Vaslui a fost prins conducând pe DN2 (E85), în afara localităţii Poşta Câlnău, pe timp de noapte, cu 201 km/h, informează miercuri IPJ Buzău.

Birsa Turism Fest Bijuterii

Potrivit sursei citate, în ultimele 24 de ore, poliţiştii cu atribuţii pe linie rutieră au aplicat 231 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 80.000 de lei.

Avis Coffee Shop

„Astfel, pentru nerespectarea regimului legal de viteză, poliţiştii rutieri au sancţionat 74 de conducători auto, 13 au fost opriţi în trafic pentru că au circulat la volanul unor autovehicule cu defecţiuni tehnice, iar alţi 36 pentru că nu au purtat centura de siguranţă. Cea mai mare viteză – 201 km/h – a fost înregistrată de aparatul radar ce a acţionat pe DN2 – E85, pe timp de noapte, în afara localităţii Poşta Câlnău. Autoturismul era condus de un tânăr şofer vasluian, în vârstă de 21 de ani”, precizează IPJ.

Şoferului i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 120 de zile. Pentru că nu a mai avut voie să se urce la volan, drumul către Capitală a fost continuat de cealaltă persoană din autoturism.

Alte 20 de permise au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru nerespectarea regimului legal de viteză. Totodată, 6 permise au fost reţinute celor care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor aflaţi regulamentar în traversarea drumului public sau autovehiculelor ce aveau acest drept şi două pentru efectuarea de depăşiri neregulamentare. Pe timpul activităţilor derulate în trafic, poliţiştii rutieri au mai întocmit un dosar penal unui şofer care s-a urcat la volanul maşinii, cu toate că aceasta nu era înmatriculată. 

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.