Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Bărbat rămas încarcerat în urma unui accident- FOTO

Publicat

in

Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă (autospecială echipată cu modul pentru descarcerare și deblocare), o autospecială pentru descarcerare și echipaje specializate, pentru descarcerarea unei persoane, victimă a unui accident rutier produs în localitatea Codăești, comuna Codăești. În accident a fost implicat un autoturism în care se afla o persoană.
La fața locului a intervenit și o ambulanță tip C2 aparținând SAJ Vaslui.
La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un autoturism avariat (autoturismul a lovit un mal de pământ aflat pe marginea carosabilului), în interior aflându-se un bărbat încarcerat. Pompierii militari au evaluat victima, aceasta aflându-se în stare de inconștiență și stop cardiorespirator. Salvatorii au descarcerat victima în vârstă de 60 de ani. Medicul de ambulanța SAJ Vaslui a fost nevoit să declare decesul bărbatului.

Birsa Turism Fest Bijuterii

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.