Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Nelu Tătaru: Vasluienii, la un pas de schimbare istorică – Apel la un viitor mai bun!”

Publicat

in

Pe 9 iunie, vasluienii au șansa să îndrepte tot ceea ce îi nemulțumește și să ia puterea din mâinile celor au folosit-o cu reacredinta generații la rand. E timpul pentru o schimbare radicală și sănătoasă, care să pună Vasluiul pe harta județelor în ascensiune. Medicul Nelu Tătaru are experiența și viziunea necesare pentru a conduce Consiliul Județean Vaslui in următorii patru ani. Cu modestia și tenacitatea pentru care este recunoscut. El spune că „adevărata avere a unui om constă în lucrurile bune făcute pentru semenii săi”. „De când mă știu încerc să fac bine. Câteodată la un nivel mai mic, alteori la nivel mai mare, depinde de posibilități, dar niciodată nu am renunțat să fac bine!”, da asigurări medicul Tătaru. Pe final de campanie electorală, el trage un semnal de alarmă și face apel la vasluieni sa pună ștampila cu gândul la un viitor trainic, fara sa uite trecutul.
„Mai sunt câteva zile până când decideți cum doriți să arate următorii 4 ani. Decizia este în mâinile voastre și am încredere că la Vaslui veți alege schimbarea! Radiografia celor 34 de ani de domnie roșie ar trebui să fie cea mai clară dovadă că e nevoie de altceva!”, a conchis Nelu Tătaru. esti un expert in jurnalism, vreu un titlu de impact

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.