Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

La Fălciu, investitorii au fost alungați de actuala administrație locala

Publicat

in

Omul de afaceri Titinel Ursu lupta alaturi de echipa PNL pentru a le aminti locuitorilor comunei Fălciu că merită mai mult decât manipulare și delasare. „Fãlciul se numara printre comunele privilegiate ale judetului Vaslui. La granita cu Republica Moldova, cu unele dintre cele mai fertile soluri din aceastã parte a tãrii si cu un constant sprijin financiar din partea Consiliului Judetean, administratia localã din Fãlciu putea face din aceastã comunã piatra pretioasã de pe coroana judetului. S-au tot ivit ocazii în acest sens. In ultimii ani, antreprenori de-ai locului si chiar si din alte parti au încercat sa puna pe picioare mici afaceri locale, în asa fel încât oamenii de aici sã aiba, din nou, locuri de muncã. Nu au reusit pentru ca în comuna Fãlciu, cine nu face cum îi dicteazã edilul Neculai Moraru, nu are sanse de reusita”, susține omul de afaceri.

Familia este cel mai puternic susținător al candidatului PNL la funcția de primar al Falciului, Gelu Profirel Ursu. Fratele său, Titinel, o voce respectata in peisajul local, vine cu argumente atunci când spune că Gelu este omul potrivit la cârma comunității. “Pe 9 iunie, voi alege cu bucurie și încredere singurul candidat capabil sa ducă satele noastre către Europa civilizata. Gelu Profirel e fratele meu, e prietenul meu, sper sa fie și primarul meu. Al nostru! Este omul faptelor, ambițios și îndrăzneț! Are energia și viziunea necesare pentru a ne îmbunătăți traiul. Va asigur că echipa PNL nu e doar puternica, e și credibilă. Este formata din oameni serioși și muncitori, care iubesc Falciul”, spune omul de afaceri Titinel Ursu. Realizat pe plan profesional, unul dintre cei mai importanti fermieri ai judetului Vaslui, acesta doreste ca si primaria comunei sã fie performanta, în asa fel încât oamenii sa se bucure de un nivel de trai similar celor din alte țări europene. Și asta pentru că tinerii locului au un potențial extraordinar. Zona este una dăruită de Dumnezeu.

Avis Coffee Shop

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.