Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Nelu Tătaru: E de datoria noastră să continuăm să facem o schimbare

Publicat

in

Știm că evoluam că societate atunci când reușim să doboram unul câte unul zidurile indiferenței, necunoașterii și lipsei de empatie. In toate privințele. E nevoie inclusiv sa tratam cu maturitate și respect problemele celor din jur. Iar Sănătatea e un criteriu important in a diagnostica ferm o societate.
Medicul Nelu Tătaru punctează un aspect important observat în ani de experiență și vine cu argumente.
„Într-o Românie puternică nimeni nu ar trebui să fie lăsat în urmă, indiferent de predispoziția medicală, prognosticul sau istoricul său medical. Împreună, putem înlătura teama și incertitudinea care însoțesc un diagnostic de cancer și le putem înlocui cu cunoștințe, determinare, demnitate și speranță!”. Cancerul ne atinge pe toți, reaminteste acesta. Numai în timpul necesar pentru a citi aceste randuri, „au fost diagnosticate aproximativ cinci noi cazuri de cancer și, din păcate, încă persistă inegalități puternice în ceea ce privește expunerea la factorii de risc! E de datoria noastră să continuăm să facem o schimbare, răspândind demnitate și speranță pentru toți”, a conchis medicul Nelu Tătaru.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.