Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Alianța AUR-PNL în comuna Falciu: Un pas neașteptat împotriva PSD

Publicat

in

Candidatul AUR la funcția de primar al comunei Falciu, Cristi Stafie, a dat un impuls surprinzător campaniei electorale, anunțând că își va uni forțele cu Partidul Național Liberal (PNL) la nivel local și judetean. Susținerea acordată de Stafie și candidatului PNL pentru președinția Consiliului Județean Vaslui, medicul Nelu Tătaru, marchează o alianță neașteptată în politică, având ca obiectiv comun eliberarea comunei de sub influența PSD și redarea controlului cetățenilor.
În timp ce candidatul PNL la funcția de primar al comunei Falciu, Gelu Profirel Ursu, se situează în fruntea sondajelor de opinie, potrivit unui studiu chiar al PSD, cu 42% din preferințele electoratului față de rivalul său Neculai Moraru de la PSD, cu 37%, Cristi Stafie a ales să susțină această alianță pentru a amplifica șansele de succes în fața competitorilor.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.