Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Nelu Tătaru: Multumesc fiecărui vasluian care a crezut în mine și în echipa liberală

Publicat

in

Medicul Nelu Tătaru, reprezentant al Partidului Național Liberal (PNL), și-a exprimat recunoștința față de susținătorii săi, subliniind importanța încrederii acordate echipei sale în cadrul competiției politice.
În urma alegerilor din 9 iunie dintr-un total de 158.829 de voturi exprimate, rezultatele pentru funcția de președinte de Consiliul Județean au fost în favoarea lui Ciprian Trifan – PSD, care a obținut 46,06% din voturi (65.820 de voturi), urmat de Nelu Tătaru – PNL cu 25,1% (35.878 voturi), Sorin Chelmu cu 12,57% (17.970 voturi), și Mihai Botez de la ADU cu 11,27% (16.104 voturi). Restul competitorilor, Pălăduță de la PUSL și Emil Dorin, au obținut 2,55%, respectiv 2,08% din voturi.
Pe baza rezultatelor obținute, pe lângă avansarea lui Trifan ca președinte al Consiliului Județean, se prefigurează o distribuție a locurilor de consilieri astfel: PSD cu 48,7% – 18 consilieri, PNL cu 22,82% – 8 consilieri, AUR cu 13,64% – 5 consilieri, și ADU cu 9,8% – 3 consilieri. Perspectiva de a avea cei doi vicepreședinți de la PSD Vaslui, cu Dan Marian pe una din funcții este tot mai plauzibilă.
Astfel, schimbarea și evoluția în activitatea Consiliului Județean Vaslui rămân sub un mare semn de întrebare, la fel cum rămâne și modul de a gestiona resursele și nevoile comunității locale. Testul timpului va fi, conform afirmației lui Nelu Tătaru, cel mai real și sincer barometru al performanței fiecărui ales, punându-se totodată accentul pe responsabilitatea față de cetățeni și comunitatea locală. “Multumesc fiecărui vasluian care a crezut în mine și în echipa liberală! Îmi doresc ca aleșii dumneavoastră să producă schimbarea, să umple „golurile” din județ, nu doar propriile portbagaje. Sunt convins că testul timpului va fi cel mai real și sincer barometru al fiecărui ales! Felicitări și mult succes învingătorilor! Mulțumiri alegătorilor!” a spus Tătaru.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.