Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Dragnea si cei trei ani la varful PSD. Buzatu il felicita, fiul sau este secretar de stat!

Publicat

in

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, şi-a petrecut „aniversarea” a trei ani de la scrutinul prin care a fost ales în fruntea partidului, prin întâlniri politice la biroul său din Camera Deputaţilor.
Liviu Dragnea şi-a început ziua de joi la Camera Deputaţilor, printr-o discuţie cu o delegaţie parlamentară sud-coreeană. Liderul PSD le-a oferit oficialilor străini un tur prin biroul său, urmat de o vizită în plenul Camerei Deputaţilor. Liderul PSD le-a transmis jurnaliştilor, prin consilierii săi că nu o să facă declaraţii de presă.
Contactaţi de presa, lideri judeţeni PSD au apreciat că sub mandatul lui Dragnea s-a schimbat „moda numirii miniştrilor” şi că liderul social-democrat ar trebui să-şi reia turneele prin filiale cu care şi-a obişnuit partidul.
„Partidul a avut o evoluţie pozitivă în anii aceştia, a câştigat alegerile parlamentare, ceea ce a dat ocazia constituirii unei alianţe de guvernare şi de aici implementarea unui program politic”, a declarat pentrpreşedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu.
El a adăugat că Dragnea a schimbat „moda numirii miniştrilor”.
„Dacă exista o modă a numirii miniştrilor, atunci când se forma Guvernul, dintr-un cerc relativ restrâns de persoane la nivelul partidului, acum s-a trecut la un fel de reprezentare teritorială, care nu putem spune că întotdeauna a dat cele mai bune rezultate, dar oricum a dat satisfacţie organizaţiilor care lucrează foarte mult, care obţin scoruri foarte mari şi le-a dat posibilitatea acestora să analizeze critic activitatea celui nominalizat şi să-l schimbe dacă este nevoie. A fost un progres considerabil”, a spus Buzatu.

Birsa Turism Fest Bijuterii

Fiul liderului PSD Vaslui, numit secretar de stat
Tudor Buzatu, fiul liderului PSD Vaslui Dumitru Buzatu şi al senatoarei Gabriela Creţu, a fost numit de premierul Viorica Dăncilă secretar de stat în cadrul aparatului propriu de lucru. În vârstă de 32 de ani, Tudor Buzatu a intrat în atenţia opiniei publice după ce a fost numit director al unei instituţii aflată în subordinea Consiliului Judeţean Vaslui, condus de tatăl său Dumitru Buzatu.
Înfiinţat în 2009, Centrul de Resurse pentru Afaceri Vaslui (CRAV) este o societate care aparţine în proporţie de 70% Consiliului Judeţean şi 30% Consiliului Local. După înfiinţare, Tudor Buzatu a fost numit directorul executiv al CRAV, funcţie pe care a deţinut-o până în primavara. 
Cine este Dumitru Buzatu
Dumitru Buzatu, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Vaslui este, poate, cel mai puternic şi mai influent politician din această zonă a ţării, cuvântul său având putere de decizie chiar şi la nivelul central al Partidului Social Democrat, grupare politică din care face parte. Dumitru Buzatu conduce Organizaţia Judeţeană Vaslui a Partidului Social Democrat (PSD) de 13 ani, el intrând în politică la începutul anilor 1990.

Avis Coffee Shop

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.