Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Scandal încheiat cu focuri de armă. Bărbat împușcat de polițiști după ce i-a amenințat cu un topor

Publicat

in

Un bărbat din județul Suceava a fost împușcat în picior de polițiști, după ce i-a amenințat pe agenți cu un topor. Individul era cunoscut cu probleme psihice și sărise să-și bată fratele și cumnata, la ei acasă.

Incidentul s-a petrecut ieri, într-un sat din județul Suceava. Bărbatul de 48 de ani, cunoscut cu probleme psihice, se afla acasă la fratele său, moment în care a devenit agresiv și l-a atacat pe el și pe soția lui.

Avis Coffee Shop

Fratele agresorului a sunat la 112 și a cerut ajutor, iar la fața locului a ajuns un echipaj format din doi agenți de poliție. Imediat, din curtea locuinței a ieșit agresorul, care a început să îi amenințe pe polițiști cu un topor.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul s-ar fi năpustit spre agenți, moment în care unul dintre ei a tras un foc de armă în aer, apoi două spre agresor. Un glonț l-a nimerit în piciorul drept.

Rana suferită a fost una superficială. După ce a primit îngrijiri medicale la fața locului, individul a fost încătușat. Acum este internat la secția de psihiatrie a Spitalului Județean Suceava.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.