Conecteaza-te cu noi

Bursa zvonurilor

La PSD e întrecere în liniuțe! Bogdan de la Huși se pregătește pentru o competiție cu prăjitul de la Prut- BURSA Zvonurilor

Publicat

in

Roșii lui “Mitică geantă mică” fac racolări pe bandă rulantă în speranța că vor găsi un adversar pe măsură pentru Bogdan de la Huși care și-a băgat toți colegii de pahar sub masă. Un nou jucător de pe Valea Pritului intră în scenă, un personaj stâng la fel de „prajit” ca Bogdan de la Huși. Cu făina în nas și cu capul plin de licori bahice, acești doi politicieni par să se pregătească pentru o confruntare epică. Nu știm dacă vor face liniuțe, dar vom sta cu sufletul la gură și vom vedea cine va cădea primul sub masă în această competiție. Urmează un duel între „prajitul” de la Huși și „traseistul” de la Prut, iar politica vasluiană devine tot mai interesantă și mai picantă. Rămâne să așteptăm să vedem cine va fi noul campion!

Populare

Stiri din categoria: Bursa zvonurilor Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.