Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Scandal în PSD: Unul cu m..a, altul cu tămâia! Dan Marian, criticat, dar impus cu forța. Sediul PSD, debranșat de la utilități

Publicat

in

Greii PSD au fost băgați in ședința de urgentă și muștruluiți de Marcel Ciolacu prin vocea lui Dragoș Benea, președintele interimar de la Vaslui. Ioan Ciupilan, primarul de la Huși a fost criticat pentru chermeza pe care a organizat-o in mijlocul săptămânii și la care au fost invitați sa participe toți primarii social democrați alături de parlamentari. Nici întâlnirea organizata la Șuletea de deputatul Adrian Solomon nu a fost văzută cu ochi buni de conducerea partidului. Pesedistilor li s-a cerut cu subiect și predicat sa nu mai organizeze astfel de întâlniri. Biroul Județean convocat de Dragoș Benea a avut ca temă și alianțele din Consiliul Județean. Social democraților li s-a impus să aprobe colaborarea cu Dan Marian, un traseist rămas fără partid. De asemenea, Dragoș Benea l-a impus in fata PSD pe Dan Cain, un alt politician aflat în căutare de partid politic. Astfel, fie ca vor sau nu, pesediștii trebuie sa înghită și sa îl tolereze pe Dan Marian. 

Criticati pentru ieșirile in public! Unul cu m….ia, altul cu tămâia 

Dan Marian, cel care se erijează într-un mare strateg al PSD, prieten al primarului de Husi Jan Ciupilan, nu a scăpat de criticile conducerii partidului care i-a reproșat că gesturile obscene făcute în public nu sunt agreate de mai marii PSD de la centru. Marian a încercat sa se scuze și sa își justifice atitudinea mârlănească, iar in apărarea sa a sărit și consilierul personal al lui Dumitru Buzatu, Alex Barbu. Acesta le-a povestit celor prezenți la ședința ca Buzatu i-a învățat ca și reclama negativă tot reclama este. De asemenea, Alex Barbu a încercat sa îl atace in plenul ședinței pe Ciprian Trifan care i-ar fi cerut socoteala pentru absenta de la serviciu in cursul zilei de joi când a plecat la Husi, la chermeza organizata de primarul Ioan Ciupilan. Cum cei din conducerea centrala a partidului nu au văzut cu ochi buni întâlnirea organizata de jupânul de la Husi care a chemat primarii la mâncat și la băut, subiectul a fost repede închis. Se pare totuși ca tămâia pe care subprefectul PSD Mircea Gologan o tot aprinde prin Prefectura pentru a îndepărta energiile negative, nu prea are efect asupra unor personaje ca Dan Marian și nici mult visata liniște nu o aduce in partid. 

Avis Coffee Shop

Subprefectul Mircea Gologan i-a luat locul lui Eduard Popica

De problemele juridice ale partidului s-a ocupat până astăzi deputatul Eduard Popica, ginerele lui Emil Savin (Farmazon). Acesta a fost acum trimis in teritoriu sa se ocupe de organizare in perspectiva viitoarei campanii electorale pentru alegerile europarlamentare, iar atribuțiile sale pe linie juridică i-au fost transferate subprefectului Mircea Gologan, proaspăt membru PSD. Alex Barbu se va ocupa de comunicare, iar Remus Mustățea de IT. 

Sediul PSD, debranșat de la utilități pentru neplata facturilor

Partidul in care șpăgile sunt de ordinul sutelor de mii de euro, înregistrează restante la plata utilităților. In timp ce unii se bat pentru putere, iar primarii petrec prin crâșme, sediul PSD rămâne în frig și în beznă. Dragoș Benea i-a somat pe social democrați, in principal pe parlamentarii partidului, să rezolve de urgență problema și sa achite Restanțele. De menționat ca in sediul PSD din centrul Vasluiului, își au sediul cabinetele parlamentarilor Eduard Popica, Irinel Stativa si Gabriela Cretu, fosta soție a lui Dumitru Buzatu. Toți parlamentarii primesc bani de la bugetul de stat pentru cheltuielile legate de funcționarea acestor cabinete. La ședința PSD convocată de interimarul Dragoș Benea a fost prezent și fiul lui Dumitru Buzatu, Tudor. Acesta și-a exprimat și el opinia referitor la situația din partid și a îndemnat la calm și seriozitate. Tudor Buzatu le-a spus celor prezenți ca partidul trebuie sa rămână unit și sa își atingă scopul electoral. 

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.