Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Amenințati cu evacuarea! PSD nu a fost în stare să-și achite facturile la întreținere

Publicat

in

Odată considerată o forță politică de temut, Organizația Județeană a Partidului Social Democrat (PSD) din Vaslui se confruntă acum cu o situație dezastruoasă din punct de vedere financiar. Sediul partidului, situat în cel mai sărac oraș al țării, a fost deconectat de la gaze și energie electrică, în urma neplății facturilor la întreținere. Filiala PSD din Vaslui, la doar câteva săptămâni de la arestarea liderului său, Dumitru Buzatu, pentru fapte de corupție, se află acum pe marginea falimentului. Aparent, corupția și gestionarea defectuoasă a fondurilor nu sunt doar caracteristici ale liderilor partidului, ci și ale organizației în sine.

În mod ironic, PSD Vaslui, care ar trebui să se implice activ în rezolvarea problemelor comunității locale, nu a fost în stare să-și achite facturile la utilități. Deconectarea de la gaze și energie electrică este doar o dovadă a lipsei de responsabilitate și a neglijenței liderilor partidului, care par să fie mai preocupați de propriile interese. Nici plata chiriei pentru sediul Organizației Municipale din centrul Vasluiului nu a fost efectuată la timp. SC GOSCOM VASLUI SA, proprietarul clădirii, a notificat PSD cu privire la neplata chiriei acum zece zile, dar liderii partidului au ignorat această notificare. Este evident că printre prioritățile PSD Vaslui nu se află rezolvarea problemelor cetățenilor, ci menținerea puterii și beneficiile personale.

Avis Coffee Shop

Restanțe sunt la plata chiriei la sediul Organizației Municipale din centrul Vasluiului, sediu situat la doi pași de Consiliul Județean. “Va punem in vedere ca pana la data de 15 noiembrie 2023 sa achitati chiria restanta in suma totala de 16.065.59 lei, aferenta perioadei mai – octombrie 2023. In baza contractului de inchiriere nr. 1068/27.01.2004, prelungit anual prin act aditional, Partidul Social Democrat – Organizatia Municipala Vaslui a inchiriat spatiul care face obiectul contractului, cu obligatia achitarii chiriei, conform dispozitilor contractuale. Neplata chiriei timp de 3 luni consecutiv atrage rezilierea de drept a contractului de inchiriere si plata de daune. In cazul in care, nu veti intelege sa achitati obligatiile pe care le aveti fata de SC GOSCOM VASLUI SA, pana la termenul limita, mai sus indicat, va punem in vedere ca in data de 20 noiembrie 2023, ora 10:00 sa predati spatiul care formeaza obiectul contractului de inchiriere, urmand ca pentru recuperarea ntegrala a debitului restant sa depunem cerere de chemare in judecata la Judecatoria Vaslui”, se arată în notificarea SC Goscom SA. Partidul în care șpăgile sunt de ordinul sutelor de mii de euro, înregistrează restanțe la plata utilităților. În timp ce unii se bat pentru putere, iar primarii petrec prin crâșme, sediul PSD de la județ rămâne în frig și în beznă, iar Organizația Municipală rămâne fără sediu. Dragoș Benea i-a somat pe social democrați, in principal pe parlamentarii partidului, să rezolve de urgență problema și sa achite Restanțele. De menționat ca in sediul PSD din centrul Vasluiului, își au sediul cabinetele parlamentarilor Eduard Popica, Irinel Stativa si Gabriela Cretu, fosta soție a lui Dumitru Buzatu. Toți parlamentarii primesc bani de la bugetul de stat pentru cheltuielile legate de funcționarea acestor cabinete. 

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.