Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Vasile Puiu – candidat la Primăria Vetrișoaia: Cine vrea să piardă, candidează de la PSD

Publicat

in

Vasile Puiu este candidatul Partidului Național Liberal la funcția de primar al comunei Vetrișoaia. El și-a expus cu sinceritate parcursul politic și viziunea pentru viitor în cadrul inaugurării sediului PNL din localitate. În fața cetățenilor și a colegilor săi, el a subliniat importanța învățării din experiențele anterioare.  „Alături de mai mulți colegi, am participat astăzi la evenimentul de inaugurare a sediului Partidului Național Liberal din comuna Vetrișoaia și la lansarea candidatului liberal pentru funcția de primar al localității. Vasile Puiu este propunerea PNL pentru această poziție, un candidat serios și cu experiență. În fața cetățenilor prezenți la adunare, Vasile Puiu a transmis un mesaj sincer, evidențiind faptul că a învățat din propriile greșeli și din experiențele trecute. Îndrăznind să-și asume trecutul său politic, el a subliniat că în momentul în care a candidat din partea PSD și a pierdut, a înțeles valoarea și direcția pe care le reprezintă Partidul Național Liberal. Candidatul PNL la funcția de primar al comunei Vetrișoaia, Vasile Puiu a subliniat că cel care își dorește succesul trebuie să fie alături de o echipă serioasă și puternică, menționând cu tărie că cine își dorește înfrângerea, va găsi locul potrivit la alte partide.

Candidatul PNL la funcția de primar al comunei Vetrișoaia își dorește ca lucrurile în această localitate să meargă  pe calea dezvoltării. Suntem convinși că împreună vom alcătui o echipă puternică și unită, orientată spre nevoile reale ale oamenilor. PNL este mereu în căutarea candidaților serioși care reprezintă cu adevărat interesele comunităților și nu sunt intetesați de diverse avantaje personale. Din această cauză, unii nu au putut rezista în familia liberală”, a declarat secretarul general al PNL Vaslui, Daniel Onofrei.

Avis Coffee Shop

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.