Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Un bărbat care lucra într-o pădure a murit după ce un copac a căzut peste el

Publicat

in

Un bărbat în vârstă de 47 de ani care lucra într-o pădure din localitatea Chiţoc a murit, luni, după ce un copac a căzut peste el, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

La locul producerii incidentului a fost solicitat un echipaj al Serviciului de Ambulanţă, care a efectuat manevre de resuscitare, dar nu a putut face nimic pentru salvarea vieţii bărbatului.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

„Poliţia Municipiului Vaslui a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din localitatea Chiţoc, a fost lovit de un copac, într-o pădure din localitate. Echipajul de ambulanţă deplasat la faţa locului a efectuat manevre de resuscitare, însă fără niciun rezultat. Cadavrul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Vaslui, în vederea efectuării necropsiei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Oana Şopu.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului sesizat şi dispunerea măsurilor legale.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.