Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Comuna Hoceni- o localitate impecabila, pusă la punct de primarul Vasile Tabără

Publicat

in

Comuna Hoceni a devenit cunoscuta nu numai în județ, ci și în țară. O localitate impecabila, pusă la punct de primarul Vasile Tabără împreună cu întreaga comunitate, într-un efort susținut și constant. Dincolo de faptul că satele sunt complet modernizate, Hoceniul strălucește de curățenie. Oamenii se ajuta între ei, astfel încât nimeni sa nu rămână în urma. Ei știu exact pentru ce voteaza duminică.
„Ne votam primarul, votam sa facem treabă, în continuare, împreună. Mai mare dragul să stai la Hoceni. Ne vin copiii acasă, nepoții. Oaspeții sunt impresionați de satele noastre. Totul e pus la punct, păstrăm, reparam, respectam ce avem. Așa fac gospodarii. Pentru noi, domnul primar e partener, lider. Muncim cot la cot, culegem roadele împreună!”, au declarat oamenii din Hoceni.
Vasile Tabără e primarul pentru care faptele vorbesc de la sine. Ferm și serios, Tabăra nu rămâne indiferent la problemele oamenilor. Oricât de dificil ar fi, se zbate să îi ajute pe cei care îi cer ajutorul. Are planuri importante pentru următorii patru ani, iar localnicii îi sunt alaturi.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.