Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

VIDEO: Incident Primăria Lunca Banului: Afirmații scandaloase la adresa cetățenilor

Publicat

in

Atitudine revoltătoare a unui funcționar din cadrul Primăriei comunei Lunca Banului la adresa cetățenilor. Atenția a fost atrasă de declarațiile șocante făcute de către un funcționar public, Lefter Alina. “Stimați concetățeni ai comunei Lunca Banului, uitați -vă ce atitudine are un funcționar public (Lefter Alina) din Primăria comunei Lunca Banului care în fața primarului comunei Lunca Banului, Tofan Dănuț cu prilejul uretului de anul nou spune despre o altă colegă (Turbatu Mihaela) că din concetățenii noștri care sunt golani va scoate gospodari și că îi vor pune ele la treabă. Consider că acest mesaj este jignitor și sfidător la adresa concetățenilor noștri. Îl întreb pe domnul primar al comunei Lunca Banului, Tofan Dănuț, ce măsură disciplinară a luat împotriva acestui funcționar public?
Nu uitați domnilor funcționari publici că dumneavoastră ați venit la Lunca Banului să lucrați pentru acești cetățeni ai comunei Lunca Banului, sunteți plătiți din taxele și impozitele acestor cetățeni să lucrați nu să îi blamați și jigniți întruna. Ba mai mult, mai spuneți că îi și veți pune la treabă. Cât despre primarul comunei Lunca Banului, Tofan Dănuț ar trebui să-i crape obrazul de rușine pentru că a lăsat acești funcționari publici să-i terfelească concetățenii care l-au ales primar”, a declarat consilierul local Ștefan Boțu.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.