Conecteaza-te cu noi

Bursa zvonurilor

Scrisoarea a II-a a fiului Colak catre mama sa, Colaka!

Publicat

in

​Se vorbeste pe la Bucuresti ca ai fost incoltita cu banii nostri, de la formațiune si de la altii.

L-am luat la rost pe ala de la Palat. Nu pe Nemuritorul. Ca bun coleg, nu dadea in presa. I-am zis-o de la obraz. Spalam rufele in “familie” si gata. S-au dezis ei de noi. Asa, nitam –nisam. Ce ochi o sa faca “contribuabilii”, acum??  Unii se vor bucura ca au scapat de noi. Unde va mai zbura prepelita noastra?? Altii se vor mira, iar unii isi vor face sepucu. Nu stiu daca am scris corect. Investitiile lor se duc la rapa. Nu mai zicem tepe, ca ne aude Vlad Tepes.

Avis Coffee Shop

La un sprit, le-am dat replica…..”nu am vazut, nu am stiut si nu am nici o treaba cu matale”. Eu nu-ti sunt fiu, doar stii. Cu toate ca mama-I numai una. Da-le tot ce-a mai ramas pe la partid. Carnetelul ala gras, nu-l da.

Cu banii de chiperi am dat o tura de crasme si de televiziuni. Nu conteaza ce spui la televizor. Nu conteaza tema. Prosti sunt multi. Important este ca apari pe sticla. Dupa, cu sticla-n mana pan-la ziua.

Ce mai fac prietenele tale, “sponsorii” nostri, zic?

Tine-le aproape. La o cafea, la o maslina. Abureala. Nu se stie cum vor fi vremurile. Nu vezi? Ele au bani, noi trebuie sa-i cheltuim. Ele nu stiu, fraierele, ca banul trebuie sa circule. Crasme si televiziuni. Tur, ca retur nu exista. Tur la noi, cur la ele. Asa-i in bisnis. Am scris corect?

Draga mama, astia au bani, nu gluma. Noi, de ce sa nu avem?? Betivi, suntem. Prosti, deloc.Vezi ce simplu? Ei au bani , noi, deloc. Noi destepti, ei, niste fraieri.

E greu, aici. In prima seara mai este ,cum mai este. Fur curent de la doua sprituri in sus. In rest de la primul. Are dreptate romanul cand zice ca la balega moale nu-I trebuie multa apa.

Ajung la prinz pe la Camera. Toti plini de treaba. Eu sunt ca nou.

Am cerut o intrevedere cu Presidente. A zis la 8. Eu am ajuns la 12.00. Omul asta nici nu doarme, nici nu bea. Ma incurca, de multe ori. Stau intr-un colt ca un caine si astept un semn. De doua zile. Dupa cum vad, nu cred ca ajung la el pana la Paste.

Pe la municipiu treaba e buna?

Tine-I sub lupa, pe toti. Vasili a adus peschesul??? O cam face pe prostul. Cand la noi, cand la ala cu canalele. Joaca la doua capete, crede el. Dar de fapt joaca la un cap si la o gura de canal. Daca trebuie, sa cada.Sa vada ce rau e sa citesti un apometru. Nu-I sta mai bine sa faca beletristica la bancomat???  Nu stiu cine l-o fi incaltat, dar e alunecos. Fraierul!

Daca Vasili nu isi face “datoria’ fata de mine, stii ce ai de facut. Iti iei mana de pe dansul si scoti la rampa autorizatiile alea. Un mormoloc. A fost mai vioi in decembrie. Cand si-a ridicat nu stiu ce “drepturi de autor “. A bagat cam mult in buzunar. A uitat cine l-a “uns”?

Inchei aici.

Merg la “Calu* Balan”.Si dupa, la Bitca in camera, la una mica, la botul calului.

Ti pup!

Populare

Stiri din categoria: Bursa zvonurilor Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.