Conecteaza-te cu noi

Bursa zvonurilor

Dacia cu Ceapă! Ansamblul hușean Dacia-Ceapă nu mai funcționează- BURSA Zvonurilor

Publicat

in

Cică Dacia, cinematograful vechi și nou, a fost scos de pe linia de producție și ar fi pregătit pentru “lansarea la apă”. Nu orice apă, ci este vorba despre cea pluvială, care încurcă rău de tot. Refuză să se scurgă pe șarpantă. Pe deasupra, vrea să intre în interior ca să “scufunde” toată muncă edilului hușean căruia nici gura nu-i pute după atâta Ceapă.

Constructorul adus de peste mari și țări, cu surle și trâmbițe, care a câștigat licitația după pofta inimii renumitului Ceapă, nu după SEAP, a dat-o de gard cum a știut mai bine, chiar în văzul tuturor, fără rușine. Tanti Florica septagenara, de la trei, și-a cumpărat undiță și tot încearcă de la ultima ploaie să prindă ceva caraș pe acoperișul de la Dacia. Ea nu știe că edilul, a făcut mare iaz acolo, dar nu a pus pește. Probabil vrea să facă o orezărie, din care să facă sarmale de ziua Hușilor. Se zvonește că orezul care va crește pe Dacia, va fi la mare căutare, iar prețul consistent, așa cum este și legătură de pătrunjel de la Castroian, păstorit incompetent de un Popă, care bătut fiind de un regizor, a început să-i placă și nu mai ia nimeni o palmă de răul lui.

Avis Coffee Shop

Se tot amână recepția lucrării din cauza ploilor. Se așteaptă seceta cea mare ca să se poată face predare-primire și cetățeanul husean să stea liniștit la un film sau la un dans la bară în noua Dacia, fără umbrelă. Cu minimul pe economie nu are bani de spart în figuri pe umbrele .

Așa că, cetățeanul hușean să mai aștepte, probabil anul 2024, când vor fi alegeri din nou, iar cetățeanul de rând, Ceapă, va cerși votul contribuabilului, care cu sudoarea frunții, a contribuit la buget pentru o Dacia prăpădită. Iar pentru asta a mâncat ca pe timpuri, iaurt cu pâine de la Iris, timp de patru  sau poate chiar mai mult.

Populare

Stiri din categoria: Bursa zvonurilor Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.