Conecteaza-te cu noi

Bursa zvonurilor

Traseista Mariana Roșcata își roade unghiile! De ciudă că a fost înșelată – BURSA Zvonurilor

Publicat

in

Vă întrebați ce mai face Mariana Roșcata , experta în șomaj și prietena oamenilor cărora nu le place munca? Prietenii ei securiști care au racolat-o de la galbeni la roșii spun că Roșcata e cam plictisită. Cam toate zilele sunt la fel. La șomaj e plictiseală, iar Mariana noastră cea ușoară e mereu pe drum.  La cel de întoarcere spre casă, acolo unde are timp să se gandească la câți bani poate cheltui din bugetul statului pentru naveta zilnică de la Bârlad la Vaslui și retur? Toată lumea știe că Mariana traseista nu are foarte multe treburi la birou. Stă acolo toata ziua, uitându-se la ceas așteptând să se termine programul. Dar nu se îngrijorează, pentru că știe că roșii o iubesc atât de mult încât nu o vor lăsa a nimănui pe centura Boului Roș. Sau o vor lăsa, dar nu pe centură. Dar asta e altă poveste. O poveste reală care se va scrie în zilele următoare, atunci când funcția de mare șef al celor care nu muncesc va fi a altcuiva. 

Incompetenta Roșcată, a fugit de la galbeni la roșii crezând că va fi mai în siguranță. Dar a fost sedusă și acum urmează să fie înșelată. Mariana nu se pricepe la nimic, dar asta nu o împiedică să cheltuiască bani inutil din bugetul statului. Roșii s-au gândit să-i taie funcția. Nu unghiile, pentru ca asta ar fi prea mare tragedie pentru Mariana traseista. Decizia a fost luată după ce un subaltern al Marianei le-a deschis ochii. 

Avis Coffee Shop

Habar nu are Roșcata că unul dintre ei o sabotează în fiecare zi și le vorbește mai marilor roșii despre prostiile sale. Un subaltern al Marianei este zilnic la ușa roșie și trage sfori pentru a-i lua locul acesteia.

Populare

Stiri din categoria: Bursa zvonurilor Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.