Conecteaza-te cu noi

Bursa zvonurilor

În târgul dintre vii, pornind de la Dacia, ajungi la Spital. Aici te omoară mirosul de Ceapă- BURSA Zvonurilor

Publicat

in

Dacia, renumitul cinematograf a făcut pană pe acoperiș, undeva pe stânga, de unde vin toate nenorocirile sărmanului județ Vaslui, ultimul bastion al baronilor roșii, unde Nemuritorul își dă cu stângul  în dreapta pe la toate întâlnirile de socializare.

Trompeta Ceapă,  nici albă,  nici roșie, ci neagră,  mai gajâie prin Consiliul Șpăgarilor, paranoic zic, la opoziția care-l încolțește. Se vede că l-au părăsit și argumentele, nu mai vorbim de staful roșu,  care l-a lăsat de izbeliște între Dacia și Spital, de unde ies scântei roșii de impotență. 

Avis Coffee Shop

Ori și-au făcut plinul ori și-au atins limitele. Ceapa știm că nu are limite, oricât s-ar dezvolta, tot mai vrea. Se vede după anunțurile de încadrare într-o schemă a halatelor supraîncărcată. 

Revenint la Dacie trebuie să spunem că nu mai este un brand, ci o epavă, care ia apă zilnic cu nenorocitele astea de ploi. În proiect s-a trecut „secetă” ca să se ia banul la urmă. Și cum socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg,  roșul căruia nici gura nu-i pute a Ceapă, a început să ia apă,  nu aghiazma, mai mult decât poate duce, înecându-se eroic în propriile sale minciuni.

Ca naiba, corăbiile matelotului roșu au început să se înece de pe la Spital, la vale. Acolo unde un Popă,  încasator de fel, cu ochiul vânăt și mintea în colturi, face un spectacol de tot râsul, pe mâna unui regizor din târg , cam bătăuș de fel, de prin Corni și-i dă manajerului uns, bostan cu sare, conform tradiției de cartier, de dimineață,  pe la prânz și seara. Așa, trei mese, cam cum le dă și el pacienților de la Castroian, mai mult cu Ceapă din import adusă de roșul, nemuritor și el prin târgul dintre vii!

Cetățeanului hușean, la urmă,  îi vine să-și ia lumea în cap. Îi este frică să-și taie măcar un deget pentru că poate muri cu zile , nevinovat, la Castroian.

Nici la Dacia nu poate merge la un film, că se poate îneca, nu în lacrimi, doar în apa pluviala de deasupra, unde Ceapă și-a făcut orezărie pentru sarmalele ce vor fi împărțite la sărbătorile toamnei. 

Populare

Stiri din categoria: Bursa zvonurilor Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.